PRESENTACIÓ DEL LLIBRE " NEUROCUIDATE "

17/09/2023
  • El 27/09 és el dia de la neurociència i a la biblioteca Ernest Lluch ens visita el 28/09 a les 19 h la Sara Teller per presentar el seu nou llibre Nuerocuidate.

    Sara Teller Professora de neurociència i de ioga Vaig estudiar la carrera de Física, vaig fer un Màster en Biofísica i un Doctorat en Neurociència. Fa uns anys quan vaig acabar la meva tesi doctoral vaig decidir recórrer sola part del sud-est asiàtic i va ser allà on vaig conèixer el Ioga. Des de llavors ho practico diàriament i puc dir que tant el Ioga com tots els coneixements que he anat aprenent sobre com funciona el meu cervell (a través de la Neurociència) m'han canviat la vida. Fa més de 15 anys que ballo diferents estils de dansa. Em vaig formar com a professora certificada de Vinyasa i Rocket Yoga. A més, sóc instructora de Ioga Nidra. A dia d'avui segueixo formant-me. Tot m'enriqueix i aquest enriquiment es veu plasmat a les classes que dono.
cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web almacena dades com a cookies per habilitar la funcionalitat necessària del lloc, inclosos anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.


Personalizació

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web enregistrar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l’aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en el que vostè es troba.


Anàlisi

Las cookies estadísticas ayudan a los propietarios de páginas web a comprender cómo interactúan los visitantes con las páginas web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s’utilitzen per retrocedir als visitants a les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valiosos per als editors i tercers anunciants.