PRESENTACIÓ DEL LLIBRE " ESPERANZA ACTIVA "

04/12/2018
  • Presentem el llibre recentment traduït de Joanna Macy i Chris Johnstone. Un ensenyament Ecobudista per al nostre temps, una joia del Dharma que ens inspira a navegar aquests temps observant la realitat tal com és.
    La ecofilósofa Joanna Macy, Ph.D., és una erudita del budisme, la teoria general de sistemes i l'ecologia profunda. Una veu respectada en els moviments per la pau, la justícia i l'ecologia, ella teixeix la seva academicisme amb cinc dècades d'activisme.
    Com a mestra arran del Treball que Reconnecta, ha creat un marc teòric innovador per al canvi personal i social, així com una poderosa metodologia de tallers vivencials per a la seva aplicació. "Aquest és un poderós llibre per llegir en aquests temps foscos. Escrit amb saviesa i passió, ens parla de compassió equilibrada, esperança, amor i fortalesa; així com la voluntat de canviar les coses. Esperança Activa és una brillant guia per el seny i l'amor ". Roshi Joan Halifax, abat del Centre upaya Zen.
    «Esperança Activa ens ajuda a mirar incansablement els horrors que ens confronten, a honrar el dolor que sentim pel nostre món i permetrà que la veritat ens enforteixi en lloc de paralitzar-nos. Si vols servir a la Terra però no saps com, si et sents aclaparat per la magnitud de la tasca que t'espera, si vols trobar el paper que només tu pots jugar al Gran Treball, llegeix aquest llibre ». John Seed, The Rainforest Information Centre.

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto