PRESENTACIÓ DEL LLIBRE " EL QUE M'HAN ENSENYAT ELS MORTS PER ENTENDRE MILLOR LA VIDA "

01/11/2018
  • Aquest proper dilluns dia 5 de Novembre a les vuit del vespre a l'Auditori Palau de Congressos de Girona, el forense i pediatre Narcís Bardalet presentarà el llibre  " El que m’han ensenyat els morts, per entendre millor la vida, ". El llibre ha estat escrit per la periodista Tura Soler. És fruit d’un any de treball, en què es trobaven cada dimarts i «com si ella fos una psicoanalista, anava apuntant», explica el forense.

    «TOT EL QUE HE VIST PEL CAMÍ». La publicació recull la seva trajectòria i presenta documents inèdits, també sobre Dalí «amb el permís de Torre Galatea», matisa el pediatre. Tracta, en les seves paraules, de «tot el que he anat veient pel camí i reflexions sobre la vida i sobre la mort». I és que Bardalet relata, en aquest llibre, el què ha après. I assegura que ha après «més coses dels morts que dels vius» i que «per morir-te necessites arribar viu», perquè «és més difícil néixer que morir». El que m’han ensenyat els morts, per entendre millor la vida també engloba frases de pensadors de tots els temps, sentències cèlebres. Amb un pròleg de Fernando Lacaba Sánchez, president de l’Audiència Provincial de Girona, conté les opinions de trenta-quatre persones, que Bardalet considera que són «significatives sobre la medicina forense».

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto