PRESENTACIÓ DEL LLIBRE " COSTA BRATVA "

25/02/2019
    • Cristina Malagelada i Grau va néixer a Girona el 9 de gener de 1976. Es va llicenciar i doctorar en Bioquímica a la Universitat Autònoma de Barcelona. El 2003, va marxar a treballar com a investigadora a la ciutat de Nova York, primer a la Mount Sinai School of Medicine i, després, a la Universitat de Columbia. El 2010, va tornar a la Universitat de Barcelona amb un contracte Ramón y Cajal del Ministeri d’Economia i Competitivitat espanyol. Actualment és professora agregada del Departament de Biomedicina, a la Facultat de Medicina de la mateixa universitat on, a part de impartir classes, també dirigeix un grup de recerca centrat en les bases moleculars de la neurodegeneració.

    • En l'àmbit literari, va publicar Rere els capoquers (2009) i Queixalades de Barracuda (2014). El 2017, va publicar un relat dins del recull Assassins de Girona (Llibres del Delicte).

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto