CONCURS DE RELATS

09/08/2019
 • PARTICIPANTS.
  -Obert a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència amb les cures pal·liatives i el final de vida.
  REQUISITS DEL RELAT.  
  -La temàtica del relat girarà entorn les cures pal·liatives i el final de vida.
  -L’extensió màxima és de 1.000 paraules (1 full DIN A-4 / lletra Arial, mida 12, interlineat 1,5).
  -El relat ha de ser inèdit i original. Pot ser en català o en castellà.
  -Cada autor només podrà presentar un relat.
  TERMINI I PRESENTACIÓ DEL RELAT.
  -La data límit de recepció dels treballs és el 30 de setembre de 2019 a les 22:00h.
  -Els relats es poden presentar per correu electrònic a l’e-mail activitatsgirona@aecc.es, indicant a l’assumpte del correu: “Concurs de relats Dia Mundial de les Cures Pal·liatives”. (S’ha de fer constar nom i cognoms de l’autor i telèfon de contacte) o bé en paper a la recepció de la seu de l’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona, en un sobre tancat en el qual s’indiqui el text “Concurs de relats Dia Mundial de les Cures Pal·liatives”. Dins del sobre s’han d’adjuntar dos fulls, un amb el relat i un altre amb les següents dades de l’autor: nom i cognoms, telèfon de contacte i email.
  SELECCIÓ I COMUNICACIÓ DELS RELTATS GUANYADORS.
  -El Jurat del Concurs de Relats estarà format per tres membres coneixedors del món literari i de les cures pal·liatives: - Jordi Gispert, llibreter de la Llibreria 22 - Carles Ribas i Blanché, escriptor - Gemma Riera, treballadora social de l’Institut Català d'Oncologia de Girona, Servei de suport i cures pal·liatives.
  -El relat guanyador es farà públic i es llegirà durant un els actes del Dia Mundial de les Cures Pal·liatives, que es celebrarà el dia 9 d’octubre a les 19h a l’Espai 22 (carrer Hortes, nº22 de Girona).
  -L’acte de lliurament de premis està obert a tothom.
  PREMIS.
  Gràcies als nostres col·laboradors, es concediran tres premis als millors relats presentats. Els relats premiats es publicaran a la web de l’AECC Girona (www.girona.aecc.es).

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto