CICLE RAIMON PANIKKAR

05/06/2018
  • Aquest mes de juny, coordinades per Xavier Delòs, la Llibreria Geli encetarà un cicle de xerrades emmarcades dins la commemoració de l’any Panikkar, que tenen la intenció de desplegar la figura del pensador català.

    La primera la donarà l’editor i comissari de l’any Panikkar Ignasi Moreta: en farà un perfil biogràfic i exposarà la importància de la seva obra.

    Les xerrades faran una aturada durant l’estiu i es reprendran el setembre amb en Xavier Serra Narciso, llicenciat en Filosofia i diplomat en Teologia i Ciències Religioses, a més de coordinador de l’Opera Omnia d’en Raimon. La seva intervenció se centrarà en fer una introducció al seu pensament i el seu llegat filosòfic.

    El cicle es tancarà amb en Jaume Angelats, que és Doctor en Teologia. Actualment capellà de Cadaqués, també imparteix classes de teologia en diverses facultats. Ell serà l’encarregat de parlar de la importància de Panikkar dins el diàleg intercultural i interreligiós.

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto